✔️ Echilibrul perfect între plăcerea de a conduce în stil sportiv, confort și siguranță

✔️ Performanță excelentă atât pe suprafețe uscate, cât și pe suprafețe umede

✔️ Rezistență la rulare scăzută, pentru un consum mai redus de combustibil și o durată de viață îmbunătățită

✔️ Zgomot redus în timpul condusului

✔️ Calitate recunoscută OE (Original Equipment) de către Porsche

✔️ Potrivit atât pentru mașini termice, cât și pentru hibride sau vehicule electrice (EV)

Anvelopele de vară Advan Sport V107 dezvoltate de producătorul japonez de pneuri Yokohama au fost incluse în dotarea din fabrică a celui mai recent model Porsche Cayenne facelift, ca echipament original. Acest model de anvelope a fost creat împreună cu ingineri de la Porsche, iar includerea sa în categoria echipamentelor originale Porsche reprezintă o recunoaștere a performanței, rezistenței și fiabilității lui.

Potrivit reprezentanților companiei Yokohama, Advan Sport V107 va fi disponibil la dimensiunile 285/44 R22 100Y pentru puntea față, în timp ce anvelope la dimensiunea 315/35 R22 111Y vor putea fi montate pe puntea spate.

Modelul de anvelope de vară Yokohama Advan Sport V107 este un pneu ultra-high-performance (UHP), fiind special dezvoltat pentru autoturisme de înaltă performanță, premium, dar și pentru SUV-uri și vehicule electrice (EV) performante. Designul benzii de rulare a acestor anvelope este special creat pentru un condus cât mai lin, fără zgomot, astfel încât tu să te bucuri pur și simplu de plăcerea de a fi acolo, pe șosea.

Care sunt avantajele Yokohama Advan Sport V107?

 • Modelul poate fi folosit atât pentru sedanuri și coupe-uri ultra-high-performance, cât și pentru SUV-uri și vehicule electrice (EV) de înaltă performanță 
 • Asigură precizie și stabilitate la volan pe viraje, inclusiv la viteze mari
 • Design Premium Touch pe suprafața laterală a anvelopelor
 • Model exclusiv al benzii de rulare, patentat de Yokohama
 • Structură specială a anvelopelor – bazată pe tehnologia Matrix Body Ply de la Yokohama – asigură rigiditate și flexibilitate
 • Anvelopele au în compoziție un compus special – Ultra Micro Silica – special creat pentru a asigura rezistența cauciucului și o durată mai mare de viață.

De ce este atât de special designul benzii de rulare în cazul Yokohama Advan Sport V107?

 • Este dezvoltat pentru a evita orice disconfort
 • Asigură performanță în viraje și siguranță la viteze mari, atât pe drumuri uscate, cât și pe suprafețe umede
 • Creat pentru a face față sutelor de cai putere de sub capota Porsche Cayenne facelift

Potrivit inginerilor Yokohama, noul model de anvelope Advan Sport V107 vine la pachet cu specificații care îl fac o alegere perfectă pentru cei care doresc să se bucure de șosea și de adrenalina dată de viteză, în condiții de siguranță.

Structură și profil special create pentru Porsche:

Profilul special al modelului – patent exclusiv al Yokohama – asigură o presiune egală la nivelul celor patru anvelope, la contactul cu suprafețele de rulare. În acest fel, se obține o aderență îmbunătățită, dar și o rezistență la uzură și o durată de viață mai lungă a anvelopelor, indiferent dacă suprafața pe care conduci este una umedă sau una uscată.

La toate aceste specificații ale Advan Sport V107 se adaugă și un material special inclus în structura anvelopelor care contribuie semnificativ la stabilitatea pe viraje.

“Porsche a folosit modele de anvelope de la Yokohama ca echipament original pentru Porsche Cayenne încă de la prima varianta a acestui model. Pe suprafața laterala a anvelopelor Advan Sport V107 veți observa codul NC0 al Porsche, o recunoaștere oficială oferită producătorilor care livrează componente originale către Porsche”, potrivit reprezentanților Yokohama.

Colaborare la cel mai înalt nivel:

Pentru a se asigura că modelul Advan Sport V107 se potrivește perfect specificațiilor SUV-ului german, inginerii de la Yokohama au lucrat îndeaproape cu echipa Porsche, în cadrul centrului Porsche de testare a anvelopelor din Nürburgring, Germania. 

În urma acestei colaborări și a testărilor amănunțite realizate în Germania, a fost dezvoltat acest model de anvelope cu un design al benzii de rulare ce asigură un condus fără zgomot, dar și performanță indiferent de condițiile de drum.

Calități recunoscute în urma testărilor AutoBild și TyreReviews.com:

Anvelopele de vară Advan Sport V107 au fost testate riguros de AutoBild și TyreReviews.com. Modelul a înregistrat rezultate foarte bune în ceea ce privește manevrabilitatea pe viraje, mai ales pe suprafețe uscate, inclusiv la viteze mari. Testările au scos în evidență capacitatea Yokohama Advan Sport V107 de a oferi o experiență de condus plină de adrenalină și de a asigura un răspuns excelent la manevrele efectuate la volan. Din acest motiv, modelul de anvelope de la Yokohama este potrivit în special dacă apreciezi un condus sportiv și te bucuri la maximum de capacitățile mașinii tale.

Pneurile Advan Sport V107 sunt special create pentru a fi utilizate în condiții de temperaturi medii și ridicate, având un timp de încălzire mai lent ce asigură performanța pe timp de vară.  

Creat pentru a face față puterii Porsche:

Modelul de anvelope Yokohama Advan Sport V107 a fost dezvoltat astfel încât tu să te poți bucura de performanțele mașinii tale. Cel mai recent model Porsche Cayenne facelift vine la pachet cu câteva modificări importante și sub capotă, iar inginerii de la Yokohama au ținut cont de acest lucru.

Țările din Europa beneficiază pentru început de trei versiuni de motorizare pentru Porsche Cayenne facelift:

 • Versiunea entry-level Porsche Cayenne asigură 353 de cai putere și un cuplu de 500 de Nm, cu ajutorul unui motor V6 benzină
 • Versiunea Cayenne S are un motor V8 biturbo, de 4 litri, ce asigură 474 de cai putere și un cuplu de 600 Nm
 • Versiunea Porsche Cayenne E-Hybrid are la bază un motor V6 și un motor electric mai puternic, ce asigură împreună 470 de cai putere și o autonomie pur electrică de 83 de kilometri.

Cu aceste resurse, Porsche Cayenne facelift poate accelera de la zero la 100 km/h în doar 4,8 secunde. Nu în ultimul rând, echiparea standard include jante de 20 de inch, însă sunt disponibile și alte dimensiuni opționale de jante, potrivite pentru modelul de anvelope Yokohama Advan Sport V107.

Sursa foto: Yokohama, Porsche.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *