✔️ Anvelope de vară Michelin, special create pentru șosea

✔️ A 5-a generație de pneuri de vară sport din portofoliul producătorului francez

✔️ Durată de viață extinsă și performanță pe termen lung

✔️ Manevrabilitate excelentă și direcție precisă

✔️ Aderența de top atât pe suprafețe uscate, cât și umede

Combină experiența condusului sportiv cu aderența de top și bucură-te de performanță pe termen lung cu noul model de anvelope de vară premium Michelin Pilot Sport 5, special concepute pentru o durată de viață ridicată!

Producătorul francez de pneuri Michelin este recunoscut pentru anvelopele sale de înaltă performanță, însă gama Pilot Sport oferă o serie de modele de primă clasă atunci când dorești să profiți la maximum de puterea mașinii tale sport.

Michelin Pilot Sport 5 a obținut rezultate de top față de principalii săi competitori din gama cauciucurilor de vară, în testele realizate în ultimii ani. Pe lângă tehnologiile de ultimă oră, performanța excelentă și designul interesant, inginerii de la Michelin și-au dorit ca modelul Pilot Sport 5 să aibă și o durată de viață semnificativ mai mare, comparativ cu alte anvelope.

Avantaje importante ale modelului Michelin Pilot Sport 5

  • Precizie și manevrabilitate excelente, în condiții de umezeală și pe suprafețe uscate
  • Performanță sport și durată de viață lungă
  • Potrivit pentru condusul zilnic, dar și pentru un stil mai sportiv
  • Aderență pe care te poți baza, indiferent de suprafața de rulare
  • Design “Premium Touch” și microtextură catifelată

Performanță de durată, pentru o experiență de condus excelentă

Modelul Michelin Pilot Sport 5 a fost special creat pentru a îmbina performanța sport cu o durabilitate înaltă. Chiar dacă nu este o anvelopă indicată pentru circuit, Pilot Sport 5 îți permite să te bucuri de același nivel de adrenalină pe șosea, în perfectă siguranță și beneficiind de o manevrabilitate precisă.

Acest tip de pneu de vară a fost special dezvoltat pentru condusul sportiv, pe viraje montane, dar și în oraș, fiind perfect inclusiv pentru drumurile tale zilnice: la cumpărături, la birou sau pentru a-ți lua copiii de la școală. Caracteristicile speciale ale Michelin Pilot Sport 5 vor face ca mașina ta să reacționeze imediat la indicațiile tale de la volan, oferind în același timp precizie și siguranță.

Tehnologii de ultimă oră

Cu ajutorul tehnologiei Michelin Dynamic Response, acest model de pneuri îți va permite să conduci cu mai multă ușurință, pentru perioade mai lungi de timp, fără a renunța la performanță. 

În plus, tehnologia Michelin MaxTouch aflată la baza construcției anvelopei permite o distribuire uniformă a forțelor de accelerare, frânare, dar și a forțelor de inerție pe viraje, pentru o durată de viață mult îmbunătățită a benzii de rulare a cauciucului.

Aderență sporită, indiferent de suprafață

Anvelopele Michelin Pilot Sport 5 au fost special create pentru o aderență cât mai bună, atât în condiții de drum uscat, cât și în condiții de umezeală. Tehnologia Dual Sport Tread Design aflată la baza acestui model presupune o serie de caneluri longitudinale mari pe suprafața interioară a benzii de rulare, ce permit îndepărtarea rapidă a apei. În acest fel, mașina ta va avea întotdeauna o tracțiune îmbunătățită chiar și pe carosabil umed.

În plus, pe partea dinspre exterior a benzii de rulare au fost integrate blocuri rigide speciale ce sporesc aderența și contactul cu solul pe un drum uscat. Astfel, vei conduce de fiecare dată în siguranță și cu încredere, indiferent de drum.

Excelent pentru drumuri uscate

Continuând trendul stabilit deja de Michelin în ultimii ani, și acest model de pneuri se comportă excelent pe suprafețe uscate. Experiența ta de condus nu va avea însă de suferit nici în condiții de umezeală, deși Michelin Pilot Sport 5 este un model de cauciucuri de vară. Testele efectuate până în prezent au indicat un nivel de tracțiune excelent, dar și o aderență sporită pe viraje ce îți va da încredere să experimentezi la maximum performanța mașinii tale și să optezi mai frecvent și pentru un condus sportiv.

Performanță și pe drum alunecos sau în condiții de umezeală

Michelin Pilot Sport 5 îți va oferi o experiență excelentă de condus și atunci când anvelopele rulează în condiții de umezeală sau pe un drum alunecos. Modelul a obținut cele mai bune rezultate până în prezent la categoria sa de anvelope de vară, pe drumuri cu umezeală.

Chiar și pe o vreme ploioasă, Pilot Sport 5 te va surprinde cu performanțele sale. Anvelopa prezintă aderență sporită și tracțiune optimă, fiind recomandata pentru condusul zilnic. Chiar și în cazul în care va fi nevoie să frânezi brusc, acest model Michelin va obține cu siguranță performanțele pe care ți le dorești. Michelin Pilot Sport 5 și-a depășit competitorii la testele de frână, dar și în ceea ce privește manevrabilitatea.

Rezistență la acvaplanare

Reducerea riscului de acvaplanare reprezintă unul dintre atuurile pe care Michelin Pilot Sport 5 le are în mânecă. Modelul de anvelopă rămâne extrem de stabil la rularea pe o suprafață continuă acoperită cu apă și nu înregistrează probleme nici în ceea ce privește suprafețele cu zone intermitente acoperite cu apă. Și în ceea ce privește rezistența la acvaplanare, Michelin Pilot Sport 5 și-a depășit competitorii din categoria cauciucuri de vară premium.

Design “Premium Touch”

Modelul Michelin Pilot Sport 5 prezintă designul elegant “Premium Touch” – cunoscutul steag de curse Michelin conturat cu laser pe suprafața laterală a anvelopei. Acesta readuce în atenție caracteristicile motorsport ale pneurilor producătorului francez și este realizat cu ajutorul unei tehnologii prin care materialul anvelopei absoarbe lumina în mod diferit, obținându-se efectul de tablă de șah specific steagurilor de curse.

Microtextura catifelată a flancului anvelopelor Michelin Pilot Sport 5 creează astfel un design elegant, ce adaugă un plus de stil mașinii tale.

Special creat pentru un stil de condus sportiv

Potrivit inginerilor Michelin, acest model de pneu a fost special dezvoltat pentru șoferii care apreciază un stil de condus mai sportiv. Așa cum indică și numele său, Michelin Pilot Sport 5 se pretează excelent pentru drumuri cu multe viraje, inclusiv montane, dar și pentru zone unde ai putea fi tentat să testezi ceva mai agresiv performanțele mașinii tale.

Ce face cu adevărat diferența între Michelin Pilot Sport 5 și alte modele de anvelope similare constă în manevrabilitatea ușoară și capacitatea crescută a acestui pneu de a pune în aplicare instrucțiunile tale de la volan privind direcția, frânarea și accelerarea. Precizia de care dă dovadă acest model pe drumurile publice îl face o alegere excelentă dacă îți place să conduci sportiv și ai nevoie, în acelasi timp, să îți folosești mașina zilnic.

Sursa foto: Michelin.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *