✔️ Gama Pilot Sport de la Michelin, creată special pentru a reproduce senzația de pistă pe șosea

✔️ Tehnologii de ultima oră, preluate de la mașinile de curse

✔️ Ultra-performanță la viteze mari, în condiții de siguranță și control

Te poți bucura din plin de performanțele mașinii tale sport, legal și în siguranță, atât pe șosea, cât și pe o pistă profesională, fără a fi nevoie să mai schimbi de fiecare dată anvelopele. Gama de cauciucuri de înaltă performanță Michelin Pilot Sport, ce îmbină tehnologii specifice mașinilor de curse, cu stabilitatea, aderența și manevrabilitatea necesare ca să călătorești în siguranță pe drumurile publice, este soluția pentru tine.

Pneurile Michelin Pilot Sport sunt clasificate ca anvelope UHP (ultra-high-performance), fiind special create pentru a scoate în evidență performanța mașinilor sport.

Ce diferențe există între o anvelopă ultra-high-performance și una obișnuită?

 • Cauciucurile UHP sunt mai flexibile și au o bandă de rulare mai lată, pentru o aderență cât mai bună pe viraje
 • Ele obțin performanțe mai bune la frânare și în curbe, inclusiv la viteze mari
 • Partea laterală a anvelopelor (umărul) este mai îngustă, pentru o mai bună manevrabilitate și stabilitate
 • Anvelopele suportă viteze ridicate și pot disipa rapid căldura

Astfel de cauciucuri îți pot oferi o experiență de condus superioară, mai ales dacă mașina ta are mulți cai putere. Cauciucurile beneficiază de cele mai recente inovații tehnologice în domeniu, fiind perfecte pentru condus la viteze mari. Ele au o durată de viață îmbunătățită, fie că vorbim de șosea sau de pistă. Pe scurt, Gama Pilot Sport de la Michelin reprezintă rezultatul experienței producătorului francez în domeniul pneurilor dedicate mașinilor de curse. 

Ce anvelopă Michelin Pilot Sport ar trebui să alegi, în funcție de autovehiculul pe care îl conduci?

În primul rând, trebuie să iei în calcul tipul de autoturism pe care îl deții, dimensiunile anvelopelor, dar și modul în care utilizezi de obicei masina. Mergi cu mașina zilnic la muncă sau alegi să o conduci pe drumuri cu multe viraje, într-un stil sportiv? Gama Michelin Pilot Sport este potrivită pentru tine atât pe drumuri publice, cât și pe pistă.

Îți recomandăm să alegi același model de anvelopă pentru toate cele patru roți, pentru o manevrabilitate și siguranță mult mai bune. Nu uita să verifici dimensiunea anvelopelor atât pentru roțile din față, cât și pentru cele din spate, deoarece este posibil ca la anumite modele de autovehicule dimensiunile să fie diferite.

Anvelope Michelin recomandate pentru șosea:

Michelin Pilot Sport 5

Acest model a fost creat pe baza experienței acumulate de Michelin odată cu dezvoltarea binecunoscutului model Pilot Sport 4. Michelin Pilot Sport 5 este o anvelopă ultra-high-performance premiată, care a beneficiat de recunoaștere certificată în cadrul testelor de siguranță și manevrabilitate.

Ce avantaje oferă?

 • Un control foarte bun, atât pe drumuri uscate, cât și pe suprafețe umede
 • Un design special al peretelui lateral al anvelopei, numit Premium Touch – tehnologie ce utilizează o micro-textură patentată Michelin ce îmbunătățește semnificativ performanța
 • Durată de viață extinsă
 • Special creată pentru o manevrabilitate sporită și precizie la viteze mari
 • Aderență îmbunătățită și distanțe de frânare scurte, chiar și pe suprafețe umede

Michelin Pilot Sport 4 S

Este un model creat special pentru mașinile sport. Poate fi utilizat și pe pistă și îți permite să împingi la maximum limitele autovehiculului tău, la un nivel crescut de siguranță, stabilitate și control.

 • Creat de inginerii de la Michelin pentru a oferi performanță atât pe șosea, cât și pe pistă
 • Manevrabilitate mult îmbunătățită și precizie
 • Design pentru anvelope ultra-high-performance
 • Apreciată de producători auto globali precum Mercedes, Ferrari sau Porsche

Michelin Pilot Sport 4 SUV

Este o anvelopă premium, special creată pentru posesorii de SUV-uri. Modelul de înaltă performanță are un design adaptat pentru autovehiculele cu o greutate și dimensiuni mai mari. Tehnologiile Michelin Pilot Sport îi asigură o durata mai mare de viață și performanțe îmbunătățite.

 • Aderență excelentă, atât pe drumuri uscate, cât și pe suprafețe umede
 • Designul canelurilor anvelopei, special creat pentru SUV-uri
 • Durată de viață mare
 • Încorporează tehnologii ce reduc zgomotul și cresc confortul în timpul condusului

Anvelope Michelin special create pentru pistă, dar care pot fi conduse și pe drumuri publice:

Michelin Pilot Sport Cup 2

Este un model premium de anvelopă semi-slick (omologată pentru drumurile publice), special creată de inginerii Michelin pentru a oferi performanțe mari pe o pista profesională. Cu ajutorul acestui model, îți poți conduce mașina sport la potențialul său maxim. Sunt perfecte pentru șoferii care se bucură și de plăcerea de a conduce sportiv, pe drumuri cu viraje, în condiții de manevrabilitate și precizie sporite.

Iată ce avantaje îți oferă:

 • Sunt anvelope special create atât pentru șosea, cât și pentru pistă
 • Un nivel înalt de precizie, manevrabilitate și control
 • Aderență excelentă, inclusiv pe viraje
 • Tehnologii de ultimă oră pentru o durată de viață cât mai mare, inclusiv în condiții de utilizare intensă
 • Timpi de reacție excelenți și distanțe de frânare scurte

Michelin Pilot Sport Cup 2 R

Modelul este special creat pentru pistă, însă omologat și pentru drumurile publice. Prin ce se deosebește de celelalte modele din gama Michelin Pilot Sport? Aderența anvelopelor este mult îmbunătățită, deoarece acestea au în compoziție un compus utilizat în cazul cauciucurilor mașinilor de curse. Michelin Pilot Sport Cup 2 R asigură un control excelent pe viraje și precizie și manevrabilitate sporite, la viteze mari.

 • Sunt anvelope ultra-high-performance semi-slick, ce pot fi utilizate și pe drumurile publice
 • Permit timpi de reacție îmbunătățiți și manevrabilitate sporită
 • Aderență laterală de excelență și precizie în timpul condusului
 • Model apreciat de producători globali de mașini sport performante precum Porsche, Ferrari, Mercedes, Koenigsegg și Corvette

Gama Michelin Pilot Sport include și alte tipuri de anvelope, inclusiv cauciucuri pentru mașini electrice (EV), pentru mașini super sport sau pentru performanță în condiții severe de iarnă. 

Cu siguranță, ai de unde să alegi o anvelopă care se potrivește mașinii și stilului tău de condus, din gama Michelin Pilot Sport. Toate modelele de cauciucuri din această gamă oferă o experiență excelentă de condus, fie că vorbim de condusul pe șosea sau pe o pistă profesională. Contactează-ne la 0766 182 324 și te vom ajuta să îți alegi modelul care ți se potrivește!

Sursa foto: Michelin.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *