✔️ Control și manevrabilitate superioare, pe drumuri umede și uscate

✔️ Frânare sigură din prima clipă, datorită compusului special RedChilli

✔️ Siguranță și confort, indiferent de stilul de condus sau de tipul de mașină

Modelul de anvelope de vară PremiumContact 7 de la Continental a câștigat recent două premii din partea cunoscutei reviste germane AutoBild, în testele realizate pentru evaluarea a 8 competitori de top din domeniul pneurilor pentru mașini electrice (EV).

Continental PremiumContact 7 – pneu ce poate fi utilizat atât pentru mașini electrice, cât și pentru hibride sau autovehicule cu motor termic – a obținut premiile “Green Tire of the Year” și “Eco Champion” din partea experților AutoBild în luna aprilie a acestui an.

Care sunt caracteristicile speciale ale acestui model de anvelopă Continental și de ce ar trebui să îl alegi pentru mașina ta?

Siguranță îmbunătățită și manevrabilitate superioară, pe suprafețe umede și uscate

Modelul a primit recunoașterea AutoBild pentru caracteristicile sale “exemplare” de condus, dar și pentru “proprietățile care fac din el o anvelopă sustenabilă, ce respectă toate standardele de siguranță”, potrivit revistei germane. 

Echipa de experți a AutoBild a testat în total 8 cauciucuri de vară la dimensiunile 235/55R 19, inclusiv două modele de anvelope special create pentru vehicule electrice. Toate pneurile au fost testate pe o Kia EV6. 

Strategia Continental privind mașinile electrice

Trebuie să știi că strategia Continental nu este să dezvolte anvelope speciale pentru vehicule electrice, ci să se asigure că toate pneurile din portofoliu îndeplinesc standardele necesare pentru a fi utilizate pe mașini electrice (EV), reducând în același timp consumul motoarelor termice. Iar PremiumContact 7 prezintă la rândul lui marcajul special EV al companiei Continental care arată că modelul este compatibil și cu autovehiculele electrice.

În urma testelor AutoBild, au înregistrat rezultate bune și anvelope care nu au fost dezvoltate special pentru masini electrice, fiind avantajate cele care au dus la un consum mai redus de energie, fără a afecta în niciun fel standardele de siguranță la volan.

Performanțe la frânare și nivel de zgomot redus

În urma testelor AutoBild, PremiumContact 7 de la Continental a înregistrat rezultate remarcabile atât în ceea ce privește durata de viață, cât și sustenabilitatea. În plus, modelul de anvelopă a raportat cele mai scurte distanțe de frânare atât pe suprafețe umede, cât și pe drumuri uscate, comparativ cu celelalte pneuri testate.

Iată ce alte caracteristici speciale au indicat testele AutoBild pentru Continental PremiumContact 7:

  • Manevrabilitate precisă pe suprafețe uscate
  • Zgomot redus la rulare
  • Rezistență la utilizare și durată de viață extinsă
  • Eficiență privind consumul de energie.

Profil adaptiv, pentru manevrabilitate sporită

Cu anvelopele de vară PremiumContact 7 de la Continental, te asiguri că vei conduce în siguranță indiferent de vreme. Producătorul german de anvelope a dezvoltat acest model de pneu pe baza unei tehnologii patentate cu profil adaptiv. Mai exact, anvelopa se adaptează aproape instantaneu la condițiile de vreme și la suprafața de rulare, pentru a menține aderența și performanța la un nivel optim pe drum.

Atunci când conduci pe drumuri umede, profilul special al anvelopelor și canelurile cu un design unic de pe banda de rulare permit evacuarea rapidă a unei mari cantități de apă și o aderență optimă, pentru ca tu să fii mereu în siguranță. 

Pe suprafețe uscate, PremiumContact 7 asigură o aderență și o tracțiune îmbunătățite, datorită profilului cu un design inovator și tehnologiilor patentate implicate în dezvoltarea acestui model de anvelopă.

Confort, indiferent de mașină și stilul de condus

Fie că ai o mașină de familie sau îți place să conduci mai dinamic, modelul de anvelope Continental PremiumContact 7 îți oferă siguranța de care ai nevoie. Anvelopele sunt special create astfel încât să îndeplinească standardele de siguranță pentru mașini electrice, dar și pentru mașini cu motor termic ori autovehicule hibride. Modelul oferă un confort sporit la drum și un consum îmbunătățit de combustibil, indiferent de tipul autovehiculului tău.

Tehnologia RedChilli

Noua tehnologie RedChilli, patentată de Continental, îți permite să conduci în siguranță și să te bucuri de performanță imediat ce pornești la drum. Compusul special RedChilli din pneu face ca acesta să nu necesite încălzire pentru a funcționa la capacitate maximă. Mai exact, RedChilli îți permite să frânezi în siguranță chiar dacă mașina ta are cauciucurile încă reci. 

Acest compus a fost creat de inginerii Continental pentru ca anvelopele să își mențină aderența pe șosea chiar și la temperaturi mai scăzute, comparativ cu alte modele de pneuri de vară. Atât în perioadele reci, cât și în zilele călduroase sau cu caniculă, compusul îi permite modelului Continental PremiumContact 7 să atingă nivelul maxim de performanță și de aderență.

Varietate largă de dimensiuni și design adaptat

Modelul de anvelope PremiumContact 7 a fost special conceput pentru a acoperi o gamă largă de dimensiuni de pneuri. Indiferent de tipul autovehiculului pe care îl conduci, vei găsi modelul și dimensiunea care ți se potrivește. Continental PremiumContact 7 acoperă dimensiuni de la 16 la 21 de inch.

Și designul modelelor de pneuri din gama PremiumContact 7 este adaptat în funcție de dimensiunea mașinii tale, pentru a asigura un nivel maxim de siguranță și confort, dar și aderență optimă și distanțe scurte de frânare, indiferent de tipul de autovehicul pe care îl conduci. 

Consum mai redus de energie electrică sau combustibil

Un alt aspect de care ar trebui să ții cont este eficiența energetică a anvelopelor Continental PremiumContact 7. Aceste pneuri asigură un consum mai redus de combustibil termic sau energie electrică, datorită tehnologiilor avansate care au stat la baza dezvoltării lor. Astfel, te vei deplasa cu mașina acolo unde ai nevoie într-un mod mai economic și vei înregistra costuri mai mici pe termen lung.

În concluzie, anvelopele Continental PremiumContact 7 sunt o alegere excelentă oricare ar fi tipul de autovehicul pe care îl conduci, electric, hibrid sau cu motor termic. Acest model de pneu asigură performanță remarcabilă în timpul condusului, dar și siguranță, manevrabilitate superioară și confort optim, atât pe drumuri umede, cât și pe suprafețe uscate. 

Tehnologiile avansate patentate de Continental, cum ar fi compusul RedChilli și profilul adaptiv al anvelopei, îți vor transforma experiența la volan într-una sigură și plăcută, mai ales dacă pui preț pe eficiența și durabilitatea acestui model.   

Sursa foto: Continental.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *